×

Όροι & Προϋποθέσεις

Η ιστοσελίδα www.chrispell.gr αποτελεί το διαδικτυακό χώρο και κατάστημα (e-shop) της ατομικής επιχείρησης Παγακη Πελαγια , φυσικό κατάστημα της οποίας εδρεύει επί της οδού 5ο χιλ Δράμας-Καβάλας(πρώην kaza center). Η χρήση, περιήγηση, αγορές και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στην ιστοσελίδα www.chrispell.gr συνεπάγεται αυτομάτως τη ρητή συγκατάθεση των κάτωθι προϋποθέσεων και όρων χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης υποχρεούται να διαβάσει και να γνωρίζει.

Σε περίπτωση αλλεργιών σε πρώτες ύλες όσον αφορά τα προϊόντα , καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για περαιτέρω διευκρινίσεις .

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν λειτουργούν δεσμευτικά.

Οι φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές των προϊόντων μας ελέγχονται και ενημερώνονται τακτικά, παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στις περιγραφές ή εικόνες, μικρές αποκλείσεις στα εικονιζόμενα χρώματα λόγω διαφοράς χρωματικής απόδοσης του φωτισμού ή της οθόνης που τα αναπαραγάγει, αποκλείσεις στις διαστάσεις των ρούχων ή στις συνιστώμενες ηλικίες και ύψη.
 Η www.chrispell.gr έχει το δικαίωμα να διορθώνει και να μεταβάλλει τα στοιχεία αυτά ανά πάσα στιγμή.
Εφόσον επιθυμείτε την απόλυτη λεπτομερή στήριξη σας στα στοιχεία προϊόντος που αναφέρονται στη σελίδα μας  πριν την αγορά αυτών, οφείλεται να επικοινωνήσετε και να ενημερωθείτε γραπτώς για την ακρίβεια τους.
Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας παρέχουμε διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες εφόσον το επιθυμείτε.

Ο χρόνος που χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα προϊόν έπειτα από την εξάντληση του διότι είναι όλα χειροποίητα είναι μέσο όρο 10 μέρες και έπειτα θα προβεί σε αποστολή.

Η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.όπως ενδεικτικά είναι: θεομηνίες, σεισμοί, πλημμύρες, διακοπή δικτύων, νόμιμες απεργίες και άλλα παρόμοιας φύσεως περιστατικά.

Εάν για αυτούς του λόγους δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, ώστε να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών που δεν επαρκεί το απόθεμα των προϊόντων και μη έγκαιρης ενημέρωσής του,  λόγω ταυτόχρονων παραγγελιών, τεχνικών προβλημάτων, φόρτου εργασίας κλπ, οι παραγγελίες αυτές θα ακυρώνονται και θα ενημερώνεται ο πελάτης για την επιστροφή των χρημάτων του μετά από συνεννόηση μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού μηνύματος.

Όλα τα δεδομένα της www.chrispell.gr (φωτογραφικό υλικό, κείμενα κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της σελίδας και διατίθενται μόνο για προσωπική χρήση και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, διάδοση ή μετάδοση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.chrispell.gr   είναι αποκλειστικά σήματα της εταιρείας *Παγακη Πελαγία*, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, προσβλητικό, ενοχλητικό, δυσφημιστικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο.

Σε περίπτωση διαφοράς που ενδεχομένως προκύψει σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που αφορά τη λειτουργία της εταιρίας μας, θα προβούμε σε φιλική επίλυση του θέματος.

Εάν και εφόσον αυτό καταστεί αδύνατο, θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Δράμας.

Η εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση.

Επωνυμία:  Παγάκη Πελαγία
Διακριτικός τίτλος Chrispell_ ethnic waves

ΑΦΜ:  134558756

ΔΟΥ:  Δράμας 

Έδρα:  5ο χιλ. Δράμας-Καβάλας

ΑρΓεΜΗ:  51641919000

Τηλ:  2521105862

E-mail:  chrispell20@hotmail.com

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος