×

Αλλαγές - Επιστροφές

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αποκλειστικά πριν την αποστολή του δέματος. Για ακυρώσεις επικοινωνήστε με την Chrispell τηλεφωνικά στο 2521105862 ή με e-mail chrispell20@hotmail.com.

Έχετε το δικαίωμα να κάνετε επιστροφή προιόντων απο τη στιγμή της παραλαβής εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς καμία επιβάρυνση για τα μεταφορικά , αποκλειστικά για την πρώτη επιστροφή.

Για λόγους υγιεινής επιστροφές σε κοσμήματα και αξεσουάρ μαλλιών δεν γίνονται δεκτές, μόνο εαν είναι ελαττωματικά κατα την παραλαβή τους.

Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο μέγεθος είτε σε περίπτωση ελαττώματος την αντικατάσταση με άλλο προιόν, μόνο εαν αυτό δεν είναι εφικτό λόγω έλλειψης ποσότητας, σας επιστρέφουμε την χρηματική αξία του προιόντος.Σε περίπτωση επιπλέον αλλαγών και επιστροφών τα μεταφορικά επιβάρυνεται ο πελάτης.

Η επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προιόντος επιστροφής και εφόσον αυτό έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών μέσω Τράπεζας Πειραιώς.

Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν οι υπόλοιπες τράπεζες και δεν υποχρεούται να καταβάλλει τα έξοδα για εμβάσματα σε άλλες τράπεζες πέραν της Πειραιώς.

Προσοχή, κάθε προιόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση στην αρχική του συσκευασία ,

να περιέχει τα καρτελάκια του και την απόδειξη αγοράς.

Επιστροφές σε προιόντα προσφοράς δεν γίνονται δεκτές, σε περίπτωση ελαττωματικών γίνεται μόνο αντικατάσταση(με ίδιο ή διαφορετικό ίσης αξίας προιόντος).

Τηρείτε τις οδηγίες πλυσίματος για αποφυγή κατεστραμμένων προιόντων.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος